کفپوش اپوکسی صیقلی در صنایع مختلفی مانند کارخانه های غذایی و دارویی و … بسیار کاربرد دارد، زیرا این کفپوش به راحتی تمیز می شود و مقاومت بسیار بالایی دارد و در برابر ضربه های جزیی و نسبتا شدید مقاومت میکند. همچنین موارد و پروتکل های بهداشتی در دوره ی کرونا بسیار مورد توجه قرار گرفته است، به همین علت این کفپوش اپوکسی بسیار مناسب برای استفاده در صنایع صنعتی می باشد.
کفپوش اپوکسی صیقلی بر روی سطوح مختلف مانند بتن،موزاییک،سنگ ،چوب و فلز اجرا می شود در مرحله اول قبل از اجرای کفپوش لازم است سطح ساب خورده و صاف و یک دست شود سپس همه سطح از هر گونه گرد و خاک و آلودگی پاک می شود .
مرحله اول :در این مرحله پس از آماده نمودن سطح از لایه اول یا همان پرایمر اپوکسی استفاده می شود پرایمرها نوعی از پلیمر های با چسبندگی عالی می باشند که باعث می شوند خلل و فرج سطح پر شده و همچنین باعث می شوند لایه میانی بهتر به سطح بچسبد و احتمال جدا شدگی کفپوش را به حداقل می رساند.
مرحله دوم :اجرای لایه میانی یا ماستیک می باشد این لایه از ترکیب دوجزی رزین و هاردنر با انواع فیلرها ساخته می شود و با ترکیب سیلیس اجرا می گردد اضافه نمودن سیلیس باعث می شود سطح دارای مقاومت مکانیکی بیشتری باشد و در اثر تردد و ترافیک سنگین مانند عبور لیفتراک یا دستگاه های سنگین کفپوش دچار ترک نشود.
مرحله آخر : اجرای کفپوش اپوکسی صیقلی اجرای لایه نهای یا رنگ روکش می باشد.روش اجرای رنگ روکش صیقلی به صورت سلف لول یا همان خودتراز انجام می شود یعنی روکش صیقلی به گونه ای فرموله می شود که نیاز با استفاده از غلتک ندارد و رنگ با جاری شدن و هدایت شانه رنگ روی سطح قرار می گیرد .می توان گفت علاوه بر انتی داست و انتی باکتریال بودن زیباترین کفپوش اپوکسی می باشد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.